977 76 06 90 . Carrer Fonts del Glorieta s/n . ALCOVER administracio@absaco.org
Select Page

MISSIÓ, VISIÓ I VALORS

MISSIÓ

L’Equip d’Atenció Primària Alt Camp Oest som un grup de professionals sanitaris i no sanitaris amb el compromís de donar resposta a les necessitats de salut del seus usuaris, com a persones i com a membres d’una comunitat, en un entorn d’equitat, qualitat, proximitat i competència professional.

 

VISIÓ

L’Equip d’Atenció Primària Alt Camp Oest volem ser un referent sanitari d’excel·lència en el nivell de resolució, eficiència i coordinació amb altres nivells assistencials i amb la comunitat, així com en l’acompanyament de les persones pel sistema sanitari, treballant en un model d’atenció integral, sostenible i responsable socialment.

 

VALORS

Respecte, tractant a les persones, tant als usuaris com als professionals, com éssers integrals, sent tolerants amb la diversitat personal, cultural i social, respectant també l’entorn i el medi ambient.

Honestedat en les nostres conductes, amb coherència i sinceritat amb un mateix i amb els altres, i d’acord amb els valors de la veritat, l’ètica i la justícia.

Professionalitat, posant al servei dels nostres usuaris els coneixements i l’experiència d’una manera rigorosa, creient en el que es fa i mantenint i millorant aquest coneixement, per a poder oferir una atenció de qualitat.

Responsabilitat i compromís,responent de les nostres decisions i actes, assumint-ne les conseqüències.

Treball en equip,mantenint un esperit de col·laboració i solidaritat amb els companys de treball, de la nostra o d’altres entitats, tenint sempre present l’objectiu comú de donar servei als ciutadans.

Optimisme i sentit de l’ humor, com a forma d’expressió de sentiments que produeix benestar en la persona i que generalment no te efectes desagradables sobre els altres.

Innovació i creativitat, atents per donar resposta de la millor manera possible a les situacions i necessitats que apareixen en el decurs de la nostra activitat.

Empatia, amb l’actitud que permet posar-nos en el lloc de l’altre de forma adequada, generant relacions de confiança.

Aquesta web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les citades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes , feu clic al'enllaç per obtenir més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies