977 76 06 90 . Carrer Fonts del Glorieta s/n . ALCOVER administracio@absaco.org
Select Page

PARES

Connecta amb els teus fills: Aquest monogràfic es centra en l’abordatge educatiu específicament relacionat amb el tabac i altres drogues. 

Hi ha una introducció que us situa pares i  mares en el context de la prevenció. Un segon bloc, amb informació general sobre els efectes i les particularitats d’aquest tipus de droga, on es desfan alguns tòpics i creences. I, per últim, es donen pautes sobre QUÈ FER en cada cas concret segons quin sigui el patró de conducta i/o consum dels nostres fills i filles.

La informació proporcionada en aquests apartats, no reemplaça si no que complementa la relació entre el professional de salut i l’usuari. En cas de qualsevol dubte s’ha de consultar amb el seu professional de salut de referència.

Aquesta web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les citades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes , feu clic al'enllaç per obtenir més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies