977 76 06 90 . Carrer Fonts del Glorieta s/n . ALCOVER administracio@absaco.org
Select Page

SOSTENIBILITAT

Cada vegada més, les empreses son conscients de la importància del respecte al medi ambient, de la sostenibilitat, de la gestió dels recursos naturals i la gestió de les persones, de la transparència….. Amb el pas del temps comença a formar part de la gestió de moltes empreses, les quals milloren així la seva competitivitat.

El respecte al medi ambient serà un dels pilars de creació d’ocupació de les pròximes dècades, i totes les empreses hauran de fer esforços per alinear-se amb els objectius de sostenibilitat, sense descuidar la vessant social i laboral, i tenint clar que són els seus treballadors el principal aliat per la millora contínua.

Per això és clau que es potenciïn aspectes com el comerç just, l’ètica i la transparència, l’impuls de la petita i mitjana empresa, el respecte al medi ambient i la conciliació familiar….

L´Àrea Bàsica de Salut Alt Camp Oest (CAP Alcover) està compromesa amb una gestió ètica i socialment responsable i reflexiona constantment sobre els reptes del desenvolupament sostenible.

 

Molts dels principis de la responsabilitat social formen part de la nostra manera de fer des de fa anys, però potser mai com ara n’èrem tant conscients que cal continuar i ampliar els objectius i la feina a fer.

En definitiva, com a empresa que som amb vocació de servei públic, treballem amb el convenciment que l’usuari final és la ciutadania, i amb l’objectiu de millorar mitjançant la nostra actuació la societat i l’entorn que ens envolta.

Per reforçar aquest compromís, des del 2010 disposem d’un Codi Ètic propi i des del 2015 d’un Codi de Bon Govern dins de l’organització d’ACEBA (Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa) on es defineixen les funcions, responsabilitats i deures del Consell d’ Administració, del Comitè de Direcció i dels socis.

A més a més, som membres de la iniciativa “Pacto Mundial para la Pequeñas y Medianas Empresas des del 2011 i de la iniciativa Respon.cat des de finals de 2015.